Våra tjänster

Bra kommunikation är enkel och självklar. För att lyckas med sådan konst gäller det att nå fram till kärnan i det du vill förmedla och sedan paketera det tillgängligt och attraktivt för din mottagare. Det är vi riktigt bra på.

Vi hjälper er att skapa en stabil grund i er verksamhet genom grafisk profil och varumärkesarbete. Den grafiska profilen och varumärkesarbetet ska stärka er företagsidentitet och genomsyras i all extern kommunikation, allt ifrån webbdesign, innehållsstrategier till både analog- och digital marknadsföring.

Om ni redan har en stabil grund att stå på kan vi stötta er i mindre projekt. Behöver ni hjälp med att underhålla era sociala kanaler, styra en kampanj, fota produkter eller spela in en säljfilm, finns vi också tillgängliga.

Några exempel på tjänster vi erbjuder:

Design och profil

En grafisk profil från oss är en sammanhållen, framåtblickande och direkt applicerbar produkt.

Varumärkes­arbete

Vi hjälper er ladda ert varumärke med rätt förväntningar och uppfattningar och att kommunicera de värden ni levererar.

Webb

Vi bygger eller förbättrar din webbplats, och hjälper er att öka konverteringen eller exponeras för fler potentiella kunder.

Engagerande innehåll

Vi tar fram relevant, värdefull och engagerande innehåll till en mängd olika verksamheter.

Utifrån era önskemål och behov skapar vi relevant och snygg kommunikation, allt ifrån engagerande innehåll till attraktiva webbsidor. Från strategi till produktion arbetar vi alltid med samma mål; att kunden ska förstå – och välja – just er tjänst eller produkt. Oavsett om ni är en mindre startup eller en stor organisation.

Vi har alltid slutkunden, det vill säga era kunder, i fokus. Tack vare mångårig och bred erfarenhet inom kommunikationsbranschen och vår snudd på nördiga nyfikenhet, är vi bra på att sätta oss in i olika verksamheter, projekt och målgrupper.

När ni samarbetar med oss har ni ett helt expertteam i ryggen. Ni presenterar er verksamhet, ert nuläge och vilka behov och mål ni önskar att vi hjälper er att uppfylla. Vi skräddarsyr en genomarbetad projektplan och under projektets gång får ni kontinuerlig stöttning och vägledning av oss.

Hur vi jobbar med projekt

Första möte och planering av uppstart

Strategi och målsättning

Produktion och fördjupning

Uppföljning och utvärdering

Efter era behov och affärsmål skapar vi relevant och snygg kommunikation, allt ifrån engagerande innehåll till attraktiva webbsidor. Vi har alltid slutkunden, det vill säga era kunder, i fokus. Från strategi till produktion arbetar vi alltid med samma mål; att er kund ska förstå – och välja – just er tjänst eller produkt. Tack vare mångårig och bred erfarenhet inom kommunikationsbranschen, andra branscher, och vår snudd på nördiga nyfikenhet, är vi bra på att sätta oss in i olika verksamheter, projekt och målgrupper.

Första möte och planering av uppstart
Strategi och målsättning
Produktion och fördjupning
Uppföljning och utvärdering

Efter era behov och affärsmål skapar vi relevant och snygg kommunikation, allt ifrån engagerande innehåll till attraktiva webbsidor. Vi har alltid slutkunden, det vill säga era kunder, i fokus. Från strategi till produktion arbetar vi alltid med samma mål; att er kund ska förstå – och välja – just er tjänst eller produkt. Oavsett om ni är en mindre startup eller en stor organisation.

Tack vare mångårig och bred erfarenhet inom kommunikationsbranschen och vår snudd på nördiga nyfikenhet, är vi bra på att sätta oss in i olika verksamheter, projekt och målgrupper.

“Ni har tagit ett påbörjat arbete och förädlat det, tagit det ett steg längre. Utmanat oss och gjort oss bättre”

Susannah Eriksson, Redpill Linpro