Sofie Sandén

Projektledare och kundansvarig

Arbetsuppgifter

Jag försöker ha koll på var vi ligger i projekten, när vi ska leverera och vad. Om vi saknar något från våra kunder som vi behöver för att komma fram, då är det jag som tar kontakt. Jag har givetvis koll på om det finns några nya uppdrag vi kan passa in i och träffar kunder. 

Bakgrund

Jag har jobbat som marknadschef i tech startups och tillväxtbolag de senaste åren och innan dess jobbade jag med det jag gör idag i princip. Det känns fint att ha erfarenheten av att ha suttit som marknadschef. Det är ibland ett väldigt ensamt jobb, att få bolla saker med en byrå är väldigt skönt. Ha någon på “sin” sida. Det uppfattar jag också att många av våra kunder tycker om.

Vad är roligt med ditt jobb?

När vi brainstormar tillsammans i teamet och kommer på en riktigt bra idé att presentera för en kund och när vi gör det och kunden blir lika exhalterade som vi – DÅ är det extra roligt! 

När man löser problem tillsammans med andra, kicken av att uppleva när det svåra blir enkelt.

Annars då?

Jomen, bilen går bra! Jag bor i Floda med min familj och har verkligen förälskat mig i min nya hembygd! Ett litet samhälle som har så mycket. För den som inte besökt Floda kan jag tipsa om många fina guldkorn! Vi har Garveriet, Nääs Fabriker, fantastiska badsjöar, skog och riktigt trevliga ölställen. 

Jag är en körsångare sedan barnsben, har alltid sjungit i kör och känslan när man slår upp ett nytt partitur och övar stämmor tillsammans och sen sätter ihop det och lyssnar till varandra – det är magiskt.