Annika Modigh

Strateg, AD

Annika är AD på Bridget. Hon har jobbat inhouse med e-handel inom mode och retail, men har också erfarenhet av byråer och frilans.

Annika bidrar med starkt formkunnande, strålande idéer och är särskilt vass på varumärkesstrategier.

Läs mer

Annika Modigh
Martin Modigh Karlsson

Martin Modigh Karlsson

Strateg, VD

Martin Modigh Karlsson startade kommunikationsbyrån Bridget 2015. Innan det jobbade han med utbildning och kommunikation på myndighet och gymnasieskolor. Martin är involverad i de flesta av Bridgets projekt som utvecklare, strateg, copy eller fotograf. Han är grym på att se företags potential och hur de kan utvecklas och se hur kommunikation kan hjälpa företagen att både växa och öka sin försäljning. Han är också ganska bra på att fynda kameror och optik på eBay.

Läs mer


Maria Petersson

Copy, innehållsproducent

Maria är vår copy med bakgrund som både journalist och radioproducent. Hon har rattat P4, jobbat på GP och marknadsfört för Stadsteatern.

Läs mer

Maria Petersson

Emelie Emanuelsson

Kundansvarig, Projektledare

Emelie är Bridgets projektledare och kundansvarig. Det är hon som håller i alla trådar och henne ni ska prata med om ni är nyfikna på oss, vad vi kan hjälpa er med, eller helt enkelt bara vill säga hej.

Emelie har tidigare jobbat som marknadsansvarig och kommer senast från IT-branschen och besöksnäringen. Säger någon kommunikation eller sociala medier är Emelie den som är först på bollen och börjar på en gång att sätta sig in i kundens behov.


Ella Frödin

Grafisk produktion

Ella läser Grafisk produktion och form och gör sin praktik på Bridget under våren 2021. Ella skapar grafiska element, illustrationer och formger både tryckt och digitalt material.

Läs mer

Ella Frödin

Nadia Anneborg

Praktikant, digital marknadsföring