Logotyp och grafisk profil för Videquus

portfolio

Vi har tagit fram en ny logotyp och grafisk profil för Videquus, ett företag som har en världsunik kameratjänst med avancerad AI för hästägare.

Ny webb och grafisk profil för Recreatio

portfolio

Vi har tagit fram en ny grafisk profil och en ny webb till Recreatio. Frihet, tillit och glädje är värden som präglar Recreatio och de återspeglas också i den grafiska profilen.

verktyg

Varumärkesprofil för Kålltorps Glasmästeri

portfolio

Vi har skapat en varumärkesplattform och grafisk profil för Kålltorps Glasmästeri, ett företag som tänker hållbart och restaurerar gamla fönster med otroligt hantverk och modern teknik.

Liggande Logotyp dark

Symbol och profil för rymddataprojekt

portfolio

För att nå ut till fler och komma närmare sitt mål att göra rymddata mer lättillgängligt har Swedish Space Data Lab fått en ny logotyp och nya färger som fungerar både i ett mörk och ljust tema.

Incipientus - sensor

Skarpare visuellt uttryck för industriell high-tech

portfolio

Incipientus produkter och tjänster bidrar med extremt mycket värde i rätt miljöer. De behöver presenteras på ett sätt som är enkelt att ta till sig och förstå.

Folder stort omslag KranEl

Kommunikations­plattform för KranEl

portfolio

Uppdaterad grafisk profil som känns modern och tilltalande, samtidigt som den ska vara lätt att applicera i alla kanaler. Som webb, produktkataloger, mässor och applikationer.