Logotyp och grafisk profil för Videquus

portfolio

Vi har tagit fram en ny logotyp och grafisk profil för Videquus, ett företag som har en världsunik kameratjänst med avancerad AI för hästägare.

E-learningmaterial för Seably

portfolio

Onlinekurser är en nyckel till att hålla besättningspersonalens fortbildning igång. Till Seablys kursmaterial bistår vi med animationer, grafik och anpassade bilder för att kurserna ska vara både pedagogiska och levande.

Visualiseringsfilmer för Incipientus

portfolio

Teknisk visualisering med CGI, animation och illustration för att synliggöra en revolutionerande innovation

Illustrerad fågel i träd

Matigt innehåll om sötningsmedel

portfolio

Vill du veta dig allt om ingrediensen som gör din sockerfria chokladbit söt? Fråga oss – eller läsa våra texter. För innovationsföretaget Bayn Europe har vi skrivit utbildande texter om sötningsmedel och söta fibrer.

Le laboureur skjorta

Produktbilder och ny webb för Le Laboureur

portfolio

Le Laboureurs franska arbetskläder behövde en svensk e-handel. Vi har skapat en användarvänlig webb, med tydliga, enhetliga och snygga produktbilder.

Webb för Incipientus Ultrasound Flow Technologies

portfolio

Högteknologiska, forskningsbaserade produkter som blir förvånansvärt vackra på bild. Läs mer om vårt arbete med Incipientus webb!

Incipientus - sensor

Skarpare visuellt uttryck för industriell high-tech

portfolio

Incipientus produkter och tjänster bidrar med extremt mycket värde i rätt miljöer. De behöver presenteras på ett sätt som är enkelt att ta till sig och förstå.

Infografik och explainervideo för innovationsföretag

portfolio

Vad har vi här? Jo finfina exempel på koncept, illustration och animering av infografik för att förklara det här med "sötade fibrer".

Folder stort omslag KranEl

Kommunikations­plattform för KranEl

portfolio

Uppdaterad grafisk profil som känns modern och tilltalande, samtidigt som den ska vara lätt att applicera i alla kanaler. Som webb, produktkataloger, mässor och applikationer.