Vår roll: Innehåll, strategi

Referens:
www.undsgn.com/uncode, www.undsgn.com/blog

Flexibel och fantasifull Wordpressdesign utan kod

Undsgn tillverkar avancerade multi-purpose-teman till Wordpress. Många Wordpress-teman kommer med en eller ett par färdiga designer, eller kräver mycket kodande för att anpassas efter kundens önskemål. Med temat Uncode ger Undsgn kunden obegränsade möjligheter till egen design, likväl som att välja mellan färdiga lösningar (se showcase för exempel). Uncode erbjuder sina kunder friheten och flexibiliteten en erfaren front-endutvecklare har att förverkliga sina idéer, men utan att behöva skriva en rad kod.

Utmaningen

Teamet bakom Undsgn är skickliga webbdesigners, utmaningen låg i hur de skulle utforma sitt textinnehåll och hur de skulle nå nya kunder. De anlitade oss för att få hjälp med strategier kring SEO och hjälp att producera övrigt innehåll på webben.

Lösningen

Företag med rätt innehåll hamnar högre i sökmotorns resultat. Bridget hjälpte Undsgn strategiskt, med SEO och att etablera tonalitet och innehåll på sociala medier och i egna kanaler. Vi hjälpte dem inledningsvis med att producera bloggposter kring temat.