Vår roll: Visionsarbete, innehåll och employer branding

Referens: www.smspark.se

Inteleon möjliggör betalning av parkering via mobilen: ”Parkera med ett knapptryck över hela Sverige med SMS Park”. Företaget utsågs till Di Gasell 2017 som Västra Götalands 3:e snabbast växande.

Inteleon strives to deliver the market’s best digital solutions for parking. Recommended by all users, built and supported by an awesome team.

Bridgets roll

Bridget stöttade Inteleon i utmaningen kommunicera employer brand och att rekrytera personal med väldigt eftertraktade kompetenser, samtidigt som man växte på alla avdelningar med en handfull nya anställda i månaden. Vi tog fram informativa (men med en twist!) personporträtt för alla anställda, för att ge kandidater en försmak av den unika kultur som välkomnar dem på företaget. Intervjuerna och de korta artiklarna blev också ett sätt att lära känna företaget och dess anställda. För oss förstås, men också för anställda som kanske inte hunnit träffas och lära känna varandra än.

Vi hjälpte även Inteleon att ta fram och sätta ord på en vision som fångar företagets kultur och sporrar att nå deras högt ställda målsättningar. Visionen är hängd som ordtavlor på väggarna i företagets nya, grymma, kontor.