Vår roll: Utveckling, kommunikation

Referens: www.fioricafe.se

Fiori Café ligger på Rosenlundsgatan 4 i Göteborg. Caféet har solläge och utsikt mot kanalen både från borden inne och från uteserveringen. Man erbjuder frukost, lunch, catering och har ett väldigt bra kaffe från johan & nyström. Catering och större lunch- och konferensbeställningar är en parallell verksamhet till caféets dagliga ström av förbipasserande flanörer, turister och stamgäster.

Utmaningen

Även lokala caféer behöver en attraktiv närvaro på nätet. Cafékunder googlar sig fram, man vill snabbt kunna hitta via kartor och kontakta för frågor. Tårtor och catering till events eller möten tas lättast emot via formulär. Fiori café anlitade Bridget för att ta fram, designa och göra innehåll för en ny webbplats.

Lösningen

Fokus för design och innehåll har legat på enkelhet och inspiration, vi vill inspirera på samma sätt som caféets välinredda miljö inspirerar. Att hitta till caféet och att göra beställningar på plats eller via webb skall vara enkelt, vare sig man sitter vid en stor skärm eller letar i sin mobil på väg till mötet.

Vi har gjort webb, innehåll och foto för sajten och gör löpande uppdateringar. Webbplatsen är byggd i WordPress och är en one-pager med Facebookflöde och beställningsflöde mot epost.

Webbplatsen www.fioricafe.se är givetvis väl anpassad för mobilanvändare och fokus ligger på att inspirera, erbjuda hjälp att hitta till caféet och att enkelt kunna lägga beställningar.