Ny webb och nya produktbilder för Le Laboureur

Nya produktbilder

Le Laboureur är ett franskt märke som gör klassiska plagg för arbete och fritid. Slitstarka och funktionella kläder som passar lika bra för män som för kvinnor. Materialen är lika gedigna som plaggen. Bomull, lin och ull vävs till rustika tyger som vinner på att användas.

Inköparen bakom svenska Le Laboureur är själv hantverkare och stötte först på kläderna i arbetssammanhang. Han blev förtjust i plaggen och introducerade därför det franska märket och deras plagg på den svenska marknaden 2006. De bekväma kläderna i naturliga material når en allt bredare publik, och de används både i arbetet och på fritiden.


Kvalitet och integritet

Le Laboureur är ett anrikt företag med fokus på kvalitet och användarvänlighet. Märket står för slow fashion i dess renaste form, det här är plagg du använder länge.
Det var viktigt för oss att webb och bilder speglar dessa värderingar.


Användarvänligt

Vi har skapat tydliga produktsidor med fokus på användarvänlighet. Plagget visas upp på ett tydligt sätt, och ger en känsla för passform och kvalitet.

Bilderna är stora och enhetliga vilket skapar ett stilrent och snyggt flöde på sidan. Information om material och passform är enkelt att hitta.


Bilder

Kläderna från Le Laboureur är till för att användas och arbetas i, och de slits på ett vackert sätt när de åldras.

Vi blandade studiobilder med miljöbilder utomhus. I miljöbilderna används nya plagg tillsammans med mer ingånga för att ge plaggen mer liv.