Om oss

Bridgetfolk i soffa

Kommunikation ska vara ärlig, rak, och enkel att förstå. Inga krystade krusiduller, inga rosetter på sophögar. Avkrångla det tillkrånglade. För vi är alla människor och vi fungerar ungefär likadant. Vi möter mängder av budskap, precis hela tiden, men om vi inte fångas av en bild, en färg eller ett par ord då vandrar blicken vidare ganska snabbt. Tanken följer efter och hjärnan har redan gått på kafferast.

Därför älskar vi budskap som är förståeliga, intressanta och relevanta. Vad är nyttan för mottagaren? Vilket problem är det egentligen den är produkten löser? Svaret är inte alltid det mest uppenbara – och det är där magin ligger.

Äh, det är såklart inte magi.
Det är erfarenhet.

Med vår erfarenhet kan vi hitta vinkeln som ringar in era produkter och tjänster. Det är den vinkeln som gör att vi kan beskriva det som faktiskt är relevant och intresserar era kunder.

Det finns oändligt många sätt att föra fram sitt budskap, och det är det som gör vårt jobb så roligt. Men det finns också många gemensamma faktorer för till synes helt olika branscher. Vi älskar att se likheterna, och lyfta våra kunder till nivåer som de ibland inte ens såg var inom räckhåll.

Vår förkärlek för att göra komplicerade tjänster begripliga för mottagaren kommer ur ett intresse av att läsa på och grotta ner oss i våra kunders produkter. Vi är vana vid att ta oss an avancerade tjänster som kräver hela vårt fokus. Det är inte alltid enkelt att förenkla och ändå fånga kärnan – och det är det som är tjusningen för oss.

Vill du prata om ett krångligt erbjudande eller en enkel produkt? Kan vi hjälpa dig att lösa ett problem? Hör av dig, vi gillar att prata!

Bridget på Vallgatan

Team

Annika Modigh

Strateg och Art Director

Som Art Director på Bridget arbetar jag främst med de visuella delarna i projekten. Men jag jobbar även med varumärkesplattformar och strategi. I mitt uppdrag ingår att få allt att hänga ihop och se ut som det ska.

Martin Modigh Karlsson

Strateg, VD

Jag gör och leder stort och smått för våra kunder, från vilda idéer via jordnära webblösningar till filmproduktion och animationer. 

Maria Peterson Jonson

Copy och innehållsproducent

Jag skriver allt som ska kommuniceras, och det kan bli en hel del. Det kan vara kärnfulla förklaringar till produkter och tjänster, blogginlägg som förklarar nyttan med produkter på ett kul och läsvänligt sätt, långa intervjuer med personalen, svängiga inlägg på sociala medier eller bara ett litet klickbart ord på en hemsida. Stort och smått, långt och kort. 

Sofie Sandén

Projektledare och kundansvarig

Jag är den man ska prata med om man undrar vad vi kan göra för er. Jag har koll på var vi ligger i de olika projekten, när vi ska leverera och vad. Jag har många års erfarenhet från “beställarsidan” som tidigare marknadschef och fungerar ofta som bollplank med våra kunder.

Ella Frödin

Grafisk formgivare

Jag tar fram grafiskt material för olika kanaler. Det kan vara en affisch, en animation eller en hel webbsida. Förbereder också saker inför tryck och illustrerar en del.