I november 2020 fick vi äntligen börja arbeta tillsammans med Emelie Emanuelsson! Hon stärker Bridget med sin grymma kunskap och erfarenhet inom försäljning och marknadsföring, men hennes positiva energi, stämningsavkännande radar och sociala skills är minst lika viktiga.

– Jag älskar ju möten, det är kul!

Möten alltså? Hur går det med den sidan av dig i dessa tider?

– Det är ju något av det tråkigaste jag vet med Corona – att man inte får träffa kunder och kolleger på samma sätt. Jag har bakgrund som musikal- och showartist och det innebär att möta många människor och känna in dem. Nu har jag sadlat om, men älskar ju fortfarande möten. Jag vill träffa kunder och kontakter, lyssna in deras behov och sedan komma fram till ett förslag som kan passa för dem.

Efter en vecka på Bridget så känns det som att du är oerhört strukturerad – trots Corona och hemmajobb. Stämmer känslan? 

– Ja, på jobbet vill jag ha jättemycket struktur. Jag skriver ner allting och håller riktigt bra ordning. Men hemma är jag en virrpanna. Så det gäller ju att hålla isär jobb och fritid nu när jag jobbar hemifrån. Men jag har blivit bättre att strukturera upp min dag efter att jag har fått barn. Effektiv ska vi inte ens tala om, jäklar vad effektiv man blir!

Emelie Emanuelsson har en examen som Marknadsinriktad företagssäljare och har erfarenhet som produktionsledare och marknadskoordinator på både byrå och företag. Senast kommer Emelie från Scionova där hon hon var kommunikatör och marknadschef.

Nu ska du ha hand om Bridgets kunder och projekt, hur känns det?

– Det känns kul att vara tillbaka på byrå-sidan. Nu har jag dessutom erfarenhet av att själv vara kund, så det är lättare att förstå kunden.

Du har ju varit föräldraledig, och ett sådant break från arbetslivet kan få en att fundera på vad som är viktigt när man letar jobb. En permittering eller en oväntad corona-uppsägning kan ha samma effekt. Så vad tycker du är viktigt när du väljer arbetsplats?

– Något jag tog med mig redan från min utbildning är att man ska ha roligt på jobbet. Har du inte kul ska du sluta. Det är inte värt att ta ut sig och dessutom ha tråkigt. Ett bra riktmärke är att 80 procent av ens arbete ska vara det man vill leverera på, och 20 procent kan vara lite annat. Men det viktigaste är nog ändå kollegorna. Att få komma till jobbet och känna att man trivs tillsammans.

Vad står högst upp på din att-göra-lista nu då, en vecka in i anställningen?

– Jag har fullt upp med att bara strukturera upp min roll och komma in i arbetet. Och alla program, herregud det är så mycket, haha. Och träffa våra kunder såklart! Det vill jag.

Vill du ha kontakt med Emelie?

Kanske är du intresserad av en riktigt välformulerad offert eller vill veta mer om vad Bridget kan göra för ditt företag? Hör av dig till Emelie på emelie[a]wearebridget.com eller telefon nu direkt (eller sen, det går också bra).