Engagerande innehåll

När ni kommunicerar med era kunder, oavsett kanal, behövs innehåll (content, för att använda ett engelskt och typiskt ord ur vår bransch).

En hemsida är tom om den inte fylls med innehåll. Samma sak med ett instagram- eller linked inkonto. För att skapa värde för dig är viktigt att innehållet är relevant, och skapar värde för din kund. Ofta ska innehållet engagera och uppmuntra till något – att lära sig mer, att förstärka en relation, att ändra ett beteende.

Vi är bra på engagerande innehåll och strategier för engagemang.

Copywriting

Blogginlägg, produkttexter, nyhetsartiklar, pressreleaser, informationstexter eller storytelling. Vi på Bridget har en särskild plats i vårt hjärta för text och språk.

Läs bloggpost: Hur beskriver ni er egentligen?

Bild

Texter och budskap förstärks, blir mer lästa, förstådda och mer delade om de är bildsatta. Därför är relevanta, välkomponerade och snygga bilder viktigt för alla som vill nå ut med sin kommunikation, oavsett bransch. Vi fotograferar ute och i egen studio, och illustrerar ofta.

Sociala medier

Bloggar, instagram, facebook, linkedIn m.m. kräver genomtänkta texter, bilder eller filmer som tillsammans med text är anpassade efter forum och målgrupp.

Film

En film säger mer än tusen ord. Det kan vara en intern hälsning till medarbetarna, en introduktion på en arbetsplats eller en effektfull presentation till hemsidans startsida.

Animationer och infografik

Illustration, CGI och infographics – rörligt som film eller stilla i presentationsmaterial eller på webb. Bra sätt att förklara komplex information, statistik eller processer. Det kan till exmpel vara en avancerad teknisk lösning eller en ny beslutsväg som ska förklaras.

Ljudproduktion

Vi har gedigen erfarenhet av podd- och radioproduktion. Vi kan hjälpa till i alla olika stadier av produktionen, från manusarbete, programbyggnad och röstcoachning till faktiskt inspelning, redigering och spridning.

Workshops

Vi anordnar och håller i workshops och kreativa möten för våra kunder.

Vill du veta mer? Kontakta Maria!

Maria Petersson

Maria Petersson

Maria är vår copy med bakgrund som både journalist och radioproducent. Hon har bland annat rattat P4, jobbat på GP och marknadsfört för Göteborgs Stadsteater.

maria@wearebridget.com | Följ Maria på Linkedin

Design och profil

Webb

Varumärkesarbete

Engagerande innehåll

Säg hej!