Vi delar vår tid mellan jobb för egna kunder och projekt tillsammans med andra digital- och reklambyråer. Det ger oss en utmanande blandning mellan fullservice­uppdrag, produktionsledning, innehållsskapande och specifika UX-, copy-, produktions- och strategiuppdrag.

Seably slings on ship

E-learningmaterial för Seably

Onlinekurser är en nyckel till att hålla besättningspersonalens fortbildning igång. Till Seablys kursmaterial bistår vi med animationer, grafik och anpassade bilder för att kurserna ska vara både pedagogiska och levande.

Ny webb och grafisk profil för Recreatio

Vi har tagit fram en ny grafisk profil och en ny webb till Recreatio. Frihet, tillit och glädje är värden som präglar Recreatio och de återspeglas också i den grafiska profilen.

Visualiseringsfilmer för Incipientus

Teknisk visualisering med CGI, animation och illustration för att synliggöra en revolutionerande innovation

verktyg

Varumärkesprofil för Kålltorps Glasmästeri

Vi har skapat en varumärkesplattform och grafisk profil för Kålltorps Glasmästeri, ett företag som tänker hållbart och restaurerar gamla fönster med otroligt hantverk och modern teknik.

Illustrerad fågel i träd

Matigt innehåll om sötningsmedel

Vill du veta dig allt om ingrediensen som gör din sockerfria chokladbit söt? Fråga oss – eller läsa våra texter. För innovationsföretaget Bayn Europe har vi skrivit utbildande texter om sötningsmedel och söta fibrer.

Le laboureur skjorta

Produktbilder och ny webb för Le Laboureur

Le Laboureurs franska arbetskläder behövde en svensk e-handel. Vi har skapat en användarvänlig webb, med tydliga, enhetliga och snygga produktbilder.

Liggande Logotyp dark

Symbol och profil för rymddataprojekt

För att nå ut till fler och komma närmare sitt mål att göra rymddata mer lättillgängligt har Swedish Space Data Lab fått en ny logotyp och nya färger som fungerar både i ett mörk och ljust tema.

Webb för Incipientus Ultrasound Flow Technologies

Högteknologiska, forskningsbaserade produkter som blir förvånansvärt vackra på bild. Läs mer om vårt arbete med Incipientus webb!

Incipientus - sensor

Produktion och skarpare visuellt uttryck för industriell high-tech

Incipientus produkter och tjänster bidrar med extremt mycket värde i rätt miljöer. De behöver presenteras på ett sätt som är enkelt att ta till sig och förstå.

Infografik och explainervideo för innovationsföretag

Vad har vi här? Jo finfina exempel på koncept, illustration och animering av infografik för att förklara det här med "sötade fibrer".