Vi behöver bli fler som håller ordning och reda på hur vi planerar våra resurser och andras. Du blir i många hänseenden vår goto-person, som lotsar våra jobb från budget via planering och leverans till debitering och rapportering. Vi jobbar tillsammans i samtal med både nya och befintliga kunder, håller med och protesterar, och ser till att vi finns med i loopen när de vill göra nya spännande saker.

Vi är Bridget – en design- och kommunikationsbyrå som har funnits sedan 2015. Vårt fokus är varumärke, design och engagerande innehåll. Vår ibland nördiga nyfikenhet har gjort oss till Göteborgs bästa byrå för bolag med krångliga och tekniska produkter som vill nå ut bredare. Men vi har så klart en bredd av kunder, som vi gör många olika saker för. Helhetstänk och strategiskt arbete, små och stora webbprojekt, innehåll till allehanda kanaler, manualer, illustrationer och trycksaker.

Människor som jobbar på Bridget

Vi tror att du har:

  • Jobbat på byrå några år, kanske som produktionsplanerare eller projektledare
  • En relevant utbildning eller bakgrund och är bekant med varumärkesarbete
  • Bra branschkontakter och vana att jobba med underkonsulter

Punkterna ovan är så klart viktiga, men ännu viktigare för oss vem du är. För att du ska trivas hos oss och göra ett bra jobb så tror vi att du tycker om att träffa nya människor, är duktig på att skapa goda relationer och vårda dem. Och du har ett öga för affärer. Ingen har antagligen någonsin ifrågasatt ditt ordningssinne eller din förmåga att få saker gjorda och du gillar att se resultat av ditt arbete.

Hos oss får du flexibla arbetstider och en arbetsplats mitt i stan, fast lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättningar. Detta är en heltidstjänst med provanställning.

Skicka ditt CV och din ansökan till jobb@wearebridget.com och skriv ett par rader om varför du vill jobba med oss. Vi tar kontakt med dig snarast!