Ny webb för entreprenörs- och forskningsstiftelse

Martin Karlsson, 14 Aug, 2019, case

Familjen Knut och Ragnvi Jacobssons stiftelse grundades 2012 och stammar ur den fantastiska entreprenörsanda som gav truckföretaget Atlet dess storlek och betydelse på världsmarknaden.

Stiftelsen stödjer forskning och utbildning inom nyföretagande och företagsutveckling med särskild inriktning mot företagets tillväxt, logistik, innovation, kvalitet och internationalisering, samt ergonomi och design. Stipendium delas ut till såväl företagare som forskare.

Knut Jacobsson, grundare av Atlet och Familjen Knut och Ragnvi Jacobssons stiftelse

Knut Jacobsson, grundare av Atlet och Familjen Knut och Ragnvi Jacobssons stiftelse

Stiftelsens tidigare webb var inte mobilanpassad och saknade enkla flöden för nyheter och information kring ansökningar. Vi fick i uppdrag att ta fram en stilren, avskalad och klassiskt modern webb. Till vår hjälp hade vi fina bilder ur företagets och familjens arkiv.

Bilder och ‘look and feel’

Få och tydliga färger tillsammans med i huvudsak svartvita bilder.

Självklart prioriteras snabb laddningstid och sökmotoroptimering. Det ska vara enkelt att publicera material vare sig det är bilder, nyhetstext eller film, material som är lätt att dela i sociala medier för att hjälpa till att nå ut och informera om stiftelsens verksamhet, öka trafiken och på sikt antalet ansökningar.

Svartvita bilder ur Atlets arkiv återkommer flitigt på den nya webben

Svartvita bilder ur Atlets arkiv återkommer flitigt på den nya webben

Den nya webben på en mobilskärm

Webben är självklart lika trevlig att titta på i mobilen.

Besök www.familjenjacobssonsstiftelse.se