Säg hej till vårt efterlängtade och senaste tillskott! Anna-Lena kommer hjälpa våra kunder med strategi och copy. Vi på är väldigt stolta och glada över att hon valt att börja jobba hos oss.

Anna-Lena kommer närmast från Lionbridge där hon varit senior projektledare. Hon har bland annat jobbat med stora lanseringsprojekt för Volvo Trucks. Att hon började sin bana med uppslagsverk som Encarta är ingen slump, Anna-Lena är lite av ett uppslagsverk i sig själv.

Att Anna-Lena är professionell och otroligt kompetent vet alla som träffat henne i jobbsammanhang. Att hon dessutom är väldigt vetgirig och gillar att sätta tänderna i komplexa problem och utmaningar är anledningen till att vi blev helt sålda på möjligheten att anställa henne.

Som resten av oss på Bridget brinner Anna-Lena för kommunikation och hon ser vårt fokus på Inbound marketing som extra givande. Att arbeta kommunikativt med ett innovativt men också sympatiskt förhållningssätt. Att fokus läggs på förmedling av kunskap, att jobba nära kunder och vara en del av hela processen är något hon ser särskilt fram emot.

Anna-Lena ser fram emot att kunna fördjupa sig i våra kunders behov, få djupare insikt i deras verksamheter och utmaningar, och hjälpa dem att formulera innehåll utifrån det.

Med Anna-Lenas engagemang, kompetens och stora allmänbildning blir hon ett starkt bidrag till vårt team. Vi blir dessutom oslagbara på nästa pubquiz.

Kontakta oss för att få veta vad vi kan göra för dig. Det går bra att bara utmana oss i frågesport också!

Relaterat innehåll

Connect­föreläsning om inbound marketing i Trollhättan

Föreläsning i Trollhättan 30:e november. Med kundernas verkliga behov och frågeställningar som utgångspunkt…

Frukost om Inbound marketing 19 oktober

I dag finns helt nya möjligheter för företag att förstå sina kunder, deras behov och frågeställningar. Den…

Connectfrukost om inbound marketing

I dag finns helt nya möjligheter för företag att förstå sina kunder, deras behov och frågeställningar. Den…

Kontakta oss