Vår roll: Affärsstrategi, webbdesign, innehåll

Referens: www.palorial.com

Utforskare och verksamhetsutvecklare

Palorial och Niklas Angmyr utforskar strategiska frågor inom digitalisering, kommunikation, kunskaps­arbete och organisering. Företaget hjälper sina kunder med verksamhets­utveckling och att utveckla deras konkurrensförmåga. Tjänster Palorial erbjuder är research, strategi, affärsutveckling, föreläsningar och rådgivning.

Utmaningen

Dygnet har bara 24 timmar. Niklas konsultar, föreläser och driver Palorial, hans tid är mycket begränsad. Därför sökte han ett bollplank att diskutera frågor kring intern affärsstrategi och strategisk kommunikation.

Lösningen

Tillsammans har vi mejslat fram en strategi kring digital kommunikationen, med webb och med företagets närvaro på sociala medier. Vi agerar bollplank för Palorial när det gäller att utveckla tonalitet och språk och att omsätta det i text och budskap, exempelvis i bloggposter som publiceras på www.palorial.com och på Linkedin.

Bilden ovan: Palorials Niklas Angmyr deltar tillsammmans med Kairos Future i SVT Gomorron i samband med release av rapporten morgondagens arbete.