Familjen Knut och Ragnvi Jacobssons stiftelse grundades 2012 och stammar ur den fantastiska entreprenörsanda som gav truckföretaget Atlet dess storlek och betydelse på världsmarknaden.

Stiftelsen stödjer forskning och utbildning inom nyföretagande och företagsutveckling med särskild inriktning mot företagets tillväxt, logistik, innovation, kvalitet och internationalisering, samt ergonomi och design. Stipendium delas ut till såväl företagare som forskare.

Vårt uppdrag

Stiftelsens webb var inte mobilanpassad och saknade enkla flöden för nyheter och information kring ansökningar. Bridget fick i uppdrag att ta fram en stilren, avskalad och klassiskt modern webb. Till vår hjälp hade vi fina bilder ur företagets och familjens arkiv.

www.familjenjacobssonsstiftelse.se

Look and feel

Få och tydliga färger tillsammans med i huvudsak svartvita bilder.

Självklart prioriteras snabb laddningstid och sökmotoroptimering. Det ska vara enkelt att publicera material vare sig det är bilder, nyhetstext eller film, material som är lätt att dela i sociala medier för att hjälpa till att nå ut och informera om stiftelsens verksamhet, öka trafiken och på sikt antalet ansökningar.